Advies

Wat is advies als het los staat van de werkelijkheid? Tamelijk nutteloos in de meeste gevallen. Advies moet een toegevoegde waarde hebben, moet iets laten zien dat tot dan toe verborgen was voor de opdrachtgever. En het advies moet goed uit te voeren zijn.

Geen ZZP er
Omdat Dion in dienst is van Kotteman BV, is hij geen zzp’er en kan hij zonder arbeidsrechtelijke problemen worden ingehuurd.

Peter Koch

Peter Koch

Strategisch advies

Dion heeft als Rijks CIO, maar ook als directielid van diverse directies (overheid en daarbuiten) ervaring opgedaan over de strategie van organisaties. Als Review Teamleader van Gateway lichtte hij 15 keer een organisatie door. Strategisch advies dat ertoe doet is hem op het lijf geschreven.

IT advies

Het begon met het projectmanagement voor de landgroepen van de Rijkspolitie, in 1981, het ging door tot en met de bouw van een Rijks Cloud: IT is geen onbekend terrein voor Dion. Hij is bekend met het brede spectrum van IT in organisaties. Hij is in te huren om een organisatie een stap verder te helpen.

Doorlichting projecten

Dion heeft een aantal zeer grote projecten op zijn naam staan: het Schengen Informatie Systeem, in Nederland en in Europa, een aantal grote IT projecten bij financiële instellingen zoals ABN AMRO en de ING Groep en projecten op het gebied van politie en veiligheid. Hij heeft als gecertificeerd Gateway review teamleader vele (15) projecten doorgelicht. Dat hij daarbij mede op de menselijke factor let, mag gegeven zijn publicaties geen verbazing wekken. Dion is beschikbaar om doorlichtingen uit te voeren. De doorlooptijd is afhankelijk van het project, maar in een week is er al veel te concluderen. Breng een vastzittend project naar een hoger plan!

Neem contact op

    Uw naam*

    Uw e-mail*

    Bedrijf/organisatie*

    Onderwerp

    Uw bericht